Bli med å utvikle fremtidens systemer for transportbransjen

Vårt mål er å forenkle hverdagen for mellomstore transportører og gjøre dem lønnsomme igjen!

Kort om oss

Transportbransjen er en av verdens største bransjer. Men det er en tøff bransje å drive i - bransjetallene nærmest skriker etter nye ideer og måter å drive business på. Over 50% av kapasiteten utnyttes ikke og rutene er ineffektive. Mange små og mellomstore transportselskaper kjemper hardt for å overleve - og 50% av dem har en margin som er lavere enn 5%! Det gjør dette til et av verdens mest interessante markeder å utvikle nye løsninger for.

Vi har web- og mobilapplikasjoner for kontor- og sjåførbrukere. Vårt mål er å automatisere store deler av de administrative oppgavene i den operasjonelle delen av virksomheten til transportørene, og samtidig optimalisere dem med opptil 20%.

Ledige stillinger

Senior full stack utvikler med et startup mindset

For å øke vår kjernekompetanse og utviklingstempo søker vi etter en senior full stack utvikler i Oslo. Vi ser etter en fremoverlent utvikler som har erfaring med å bygge multiplattform applikasjoner og som ønsker å være med på å utvikle fremtidens systemer for transportbransjen.

Vår nåværende stack er bygget på Angular, Typescript, Nativescript, Go, PostgreSql og AWS. Erfaring med disse teknologiene er fordelaktig.

Arbeidshverdagen vil være variert. Du vil få mye ansvar og mange muligheter til å påvirke transportørenes hverdag. Stillingen innebærer noe kontakt med kundene for å kartlegge deres behov og mulige løsninger. Videre innebærer stillingen viktige bidrag til planlegging av strategi og systemarkitektur. Som ansatt i en liten bedrift vil du være med på å utvikle, teste, fikse og implementere nye løsninger samt utvikle interne systemer og strategier for å bli mer effektive.

Noe av det vi skal jobbe med det neste halve året er å lage APIer for integrasjon mot fraktkjøper, automatisering av ordrefordeling, ruteoptimalisering, navigasjon og automatisering av fakturering. Vi skal tilby kunden enkelhet, oversikt og lønnsomhet, noe vi streber etter i alt vi utvikler.

Hvis du har lyst på utfordringer, muligheter til å påvirke en stor bransje og å ha det utrolig gøy underveis, ta kontakt!

100% stilling | Konkurransedyktig lønn | Aksjer | Kontor på StartupLab Oslo

Team

Anders

Anders | 27 år | Mobil- og front-end utvikler
Anders bor i Bærum og jobber med Zendera på fulltid. Han er utdannet programvareutvikler fra NITH. Han har en stor lidenskap for japansk og snakker språket flytende. Noen av hans hobbier er spill og data.

Runar

Runar | 23 år | Back-end utvikler
Runar bor og studerer i Bergen. Han har en bachelor i Programutvikling og fullfører nå sin master. Hans hobbier inkluderer programmering og spill. Som programmerer liker hans best å jobbe i back-end hvor han liker best algoritmer, biblioteker og andre utfordringer.

Henning

Henning | 23 år | Front-end utvikler
Henning bor og studerer i Bergen. Han har nylig startet på sin master i Programutvikling. Han har vært en aktiv programmerer de siste 10 årene, og har flere mindre og større prosjekter bak seg.

Kim

Kim | 27 år | Daglig leder
Kim bor i Oslo og jobber med Zendera på fulltid. Han er sivilingeniør innen industriell økonomi. Som ung ble han mye innvolvert i foreldrenes grundervirksomheter frem til han startet sin første bedrift som 21 åring. Hans hobbier er randonee, jakt og friluftsliv.

Detaljert om oss

Transportbransjen er en av verdens største bransjer. Bare i Norge er det rundt 20 000 transportører - det er enormt mange. Men det er en tøff bransje å drive i - bransjetallene nærmest skriker etter nye ideer og måter å drive business på. Over 50% av kapasiteten utnyttes ikke og rutene er ineffektive. Systemene og infrastrukturen rundt transportselskapene - særlig hos de små og mellomstore - er håpløst foreldet. Mange transportselskaper i denne kategorien kjemper hardt for å overleve - og 50% av dem har en margin som er lavere enn 5%! Det gjør dette til et av verdens mest interessante markeder å utvikle nye løsninger for.

Vi i Zendera utvikler akkurat nå et helt nytt TMS, et «transport management system» - som er enklere og smartere enn alt markedet har sett til nå. Systemet følger ordren fra den kommer inn, optimaliserer og deler med den best plasserte bilen i systemet, til varen er hentet, levert og fakturert. Zendera har unik teknologi-kompetanse, og tilgang til verdens ledende algoritmer for automatisering, ordrefordeling og kjøre-ruter - og vi ønsker rett og slett å gjøre denne store bransjen lønnsom. Vi sikter mot de mange små og mellomstore virksomhetene, som sliter med å møte konkurransen fra de virkelig store aktørene. Vårt system er enkelt å bruke, billig å abonnere på, og det gir brukerne store muligheter for å sikre sin økonomi. For å skape økt fortjeneste. Ikke ved å øke prisene deres, men gjennom å drive butikken smartere.

Våre regnestykker viser at Zendera-transportøren optimaliseres med opp mot 20%. Det er mye! Det gjør at en transportør med f.eks. 13 biler vil kunne gå ned til 10. De kan gå fra 4 ansatte på kontoret til 2. Ikke bare har det en stor effekt på transportørens økonomi, men også på samfunnet. 20% kortere kjørelengde har også positiv effekt på veislitasje - og klimagassutslipp.

Systemet selges som en SAAS-løsning, software as a service - og vi har i dag 4 pilotkunder.

Ta kontakt om du har spørsmål!