Opplev verdien av Zendera gratis i 30 dager. Kom i gang på 2 minutter her!

Best på service og samarbeid

Zendera er et tverrfaglig team bestående av lidenskapelige og hardtarbeidende mennesker med en felles visjon om å hjelpe global veifrakt og forvandle transportbransjen til det bedre.

Vi drives av å hjelpe transportører og lastebilsjåfører med å maksimere ressursutnyttelse og effektivisere operasjoner, samtidig som vi reduserer klimagassutslippene og bidrar til en mer bærekraftig fremtid.

Vi har brukt over 600 timer i feltet, noe som har gitt oss en dyp forståelse av industrien og menneskene som jobber i den. Denne innsikten har hjulpet oss å utvikle et unikt digitalt kjørekontor som automatiserer og optimaliserer operasjonelle beslutninger i sanntid.

Vi er stolte av å ha bygget et team som er kjent for å være hardt arbeidende, resultatorientert og samtidig ha høy etisk standard. Vår ledelse og gründer har erfaring fra noen av de ledende teknologi- og konsulentbedriftene i Norge.

Vi tror at vi har én sjanse til å gjøre en forskjell i denne verdenen, og vi ønsker å bruke vår kompetanse og teknologi for å påvirke positiv endring i transportbransjen og samfunnet som helhet.

Se hvem vi er

Nicolai Dons
Forretningsutvikler
Epost: nicolai@zendera.no - tlf: +47 960 40 798
Tormod Lutro Pettersen
Forretningsutvikler
Epost: tormod@zendera.no - tlf: +47 466 13 831
Marius Skjørberg
Kunde- og administrasjonsansvarlig
Epost: marius@zendera.no - tlf: +47 948 99 396
Tore Odiin
Content Manager
Vlad Velici
Tech lead
Kim A H Iversen
CEO
Epost: kim@zendera.no - tlf: +47 932 85 939

Opplev verdien av Zendera gratis i 30 dager. Kom i gang på 2 minutter og så tar vi kontakt for å gi deg personlig oppføling og støtte.