Sanntidsdata og sporing øker utbyttet av allerede investert teknologi og systemer. Mange av våre kunder har vært igjennom, eller er underveis i, prosessen med å skifte ut flere av sine eldre systemer til fordel for smartere og mer effektive løsninger.

Ved å omfavne sanntidssporing med big data kan bedrifter dra nytte av en rekke fordeler som kan hjelpe dem med å holde seg foran konkurrentene. Med forbedret effektivitet, forbedret sikkerhet, økt kundetilfredshet, bedre lagerstyring og data-drevet innsikt kan bedrifter optimalisere logistikkoperasjonene, redusere kostnader og forbedre den generelle ytelsen i sine operasjoner.

Forbedret effektivitet:

  • Med sanntidssporing kan bedrifter optimalisere ruter og planlegging, redusere leveringstider og øke produktiviteten. Ved å analysere data i sanntid kan bedrifter identifisere muligheter for å strømlinjeforme sine operasjoner og redusere kostnader.

Bedre lagerstyring:

  • Bedrifter kan få verdifulle innsikter om plasseringen og statusen til deres varer. Dette kan hjelpe til med å optimalisere lagerstyringen, redusere stock-out og overbeholdninger, og forbedre planleggingen av inngående og utgående forsyninger.

Data-drevet innsikt:

  • Sanntids sporing gir en mengde data som kan brukes til å analysere og optimalisere logistikkoperasjoner. Ved å utnytte big data-analyser kan bedrifter identifisere trender, optimalisere ruter og forbedre den generelle ytelsen.

Automasjon og robotisering:

  • Samspillet mellom systemer er en viktig faktor for å utnytte potensialet på lageret. Vi mener at dynamisk planlegging vil være nøkkelen til suksess for automasjon og robotisering.
  • Med sanntidsoppdateringer kan systemet justere rutene til roboter og automatiserte systemer basert på endrede forhold, som for eksempel lagerbeholdning, kansellerte/ad-hoc ordre, trafikkork og uventede hendelser som påvirker de planlagte rutene.

Ønsker du vite mer om hvordan Zenderas funksjoner kan hjelpe deg og din bedrift?

Kontakt oss for en prat!